Καλοσωρίσατε στο Meta-morphosis!

Καλοσωρίσατε στον ανανεωμένο μας δικτυακό τόπο!

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι η επιβεβαίωση ότι υπάρχει δημιουργικό μεγαλείο στην ανθρώπινη σκέψη και στα ανθρώπινα συναισθήματα όταν αυτά εκφράζονται με απλό τρόπο, αλλά και με απέραντη αγάπη και σέβας προς τις άπειρες διαστάσεις της πραγματικότητας, ορατή και μη ορατή, λογική και μη λογική.

Αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπορούν να λειτουργήσουν σήμερα σαν τα δημιουργικά μέσα για την προστασία της αισθητικής και της ιερότητας της όλης ύπαρξης.

Αλέξανδρος

(Περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλοσωρίσατε στο Meta-morphosis!

Η Σημερινή Εικονική Πραγματικότητα – η διάλυση του Ανθρώπου

Η  Εικονική Πραγματικότητα είναι μια καθημερινή πραγματικότητα που δεν βασίζεται στα διαλεκτικά  κριτήρια της ανθρώπινης εξέλιξης αλλά σ’ένα τεχνητό κατασκεύασμα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η  Εικονική Πραγματικότητα είναι παρούσα και διάχυτη στις καθημερινές ανθρώπινες δραστηριότητες από τις αρχές του ανθρώπινου πολιτισμού. Αποτελούσε και αποτελεί σήμερα ένα κοινωνικό εργαλείο που θα δημιουργούσε και θα θεμελίωνε μια λανθασμένη και διαστρεβλωμένη ανθρώπινη συνείδηση για την κοινωνική συνοχή και ενότητα. Αντανακλά μια οικουμενική ανθρώπινη συνωμοσία με σκοπό την μονιμότητα και την επέκταση του κοινωνικού κατεστημένου των προνομιούχων και των ισχυρών σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των ανθρώπων.

Αυτό είναι ένα κοινωνικό χαρακτηριστικό σε όλες σχεδόν τις κοινωνίες.

Στις πρωτόγονες κοινωνίες όπου η κοινωνική συνοχή ήταν κρίσιμη και δεδομένη για την εξασφάλιση μιας κάποιας ομοιογένειας , υπήρχαν πολύ λίγες ιδιαιτερότητες και διαφοροποιήσεις, είτε κοινωνικές είτε οικονομικές. Κάθε άτομο προσέφερε ισότιμα με βάση τις δυνάμεις του και τις ικανότητές του, πάντα όμως για την ενίσχυση της επιβίωσης  της κοινότητας.

Κοινός σκοπός όλων ήταν η τροφοδότηση βασικών αγαθών και η προστασία της ζωής. Το κάθε μέλος της κοινότητας αποτελούσε ένα αναπόσπαστο κοινωνικό κρίκο και πρωταγωνιστή. Δεν υπήρχαν πλεονάσματα εργατικού δυναμικού και προϊόντων για να προκαλέσουν και για να εμπεδώσουν κοινωνικές διαφορές.

Οι πρωτόγονες κοινωνίες λειτουργούσαν με οικονομίες δίχως  πλεονάσματα, σ’ ένα επίπεδο  στοιχειώδης  αυτοσυντήρησης.

Οι δυνάμεις της φύσης ή οι φυσικοί παράγοντες επηρέαζαν το κάθε άτομο στον ίδιο βαθμό, σαν συνέπεια , δεν υπήρχαν προνομιούχες ανθρώπινες οντότητες ή άτομα, προνομιούχες ή προστατευόμενες  από τις δυνάμεις της φύσης  ή από μεταφυσικούς συντελεστές που θα ήταν σε θέση  να μετριάσουν ή ν’ αποτρέψουν  τον  αρνητικό αντίκτυπο αυτών των φυσικών δυνάμεων.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Σημερινή Εικονική Πραγματικότητα – η διάλυση του Ανθρώπου

Η Λατρεία Θανάτου (death cult) στον Καναδά σήμερα – ένα συνεργιακό αστυνομικό κράτος καθοδηγούμενο από ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης όπως του Καναδού Πρωθυπουργού Justine Trudeau (συμπέρασμα από προσωπική εμπειρία με την παραμονή μου σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο του Καναδά λόγω του ιού Covid 19, τον Ιούλιο του 2022)

Ήταν μια καθημερινή βραδιά, παίρνοντας το γεύμα μου στο διαμέρισμά μου, όταν ξαφνικά ένοιωσα αφόρητη σωματική αδυναμία. Προσπάθησα να σταθώ όρθιος, αλλά τα γόνατά μου λύγισαν και έπεσα στο πάτωμα. Έμοιαζε με ηλεκτρικό ρεύμα να διαπερνά ολόκληρο το σώμα μου.

Τα άκρα μου μούδιασαν και έπεσα καταγής. Είχα την αίσθηση  της παράλυσης  και το συναίσθημα ότι είχα περάσει σε μια άλλη διάσταση, όπου τα πάντα γύρω μου φαινόντουσαν διαφορετικά και ομιχλώδη . Για μένα ήταν μια πρωτοφανής υπαρξιακή κατάσταση.

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι πριν γευματίσω, πλάγιασα για να ξεκουραστώ. Είχα τότε,  πολλές παραισθήσεις, μια εμπειρία που είχα βιώσει 7 μήνες πρωτύτερα. Δεν ήταν όνειρο, γιατί και στις δύο περιπτώσεις  μπορούσα να θυμηθώ πολύ αργότερα λεπτομέρειες αυτών των παραισθήσεων. Παράλληλα θέλω να διευκρινίσω πως δεν παίρνω ναρκωτικά ή γιατρικά, όπως επίσης δεν πάσχω από ψυχικές διαταραχές, και δεν έχω συμβουλευτεί ψυχιάτρους.

Επιστρέφοντας τώρα στο θέμα μας, θέλω να τονίσω πως όταν ένοιωσα αυτό το ‘’ηλεκτρικό σοκ’’ και προσπάθησα να σταθώ όρθιος, έπεσα προς τα πίσω και έριξα τον κάδο των σκουπιδιών που βρισκόταν ακριβώς πίσω μου.

Δεν μπορούσα να σταθώ και δεν είχα την σωματική δύναμη να συντονίσω τα άκρα μου. Σύρθηκα στο πάτωμα και με πολύ κόπο κατάφερα να πιάσω το τηλέφωνο και να καλέσω την Κινέζα σπιτονοικοκυρά μου την κυρία Lee,  για να με βοηθήσει.

Όταν ανέβηκε στο διαμέρισμα μου, την στιγμή που μένει στον όροφο από κάτω, κάλεσε το πρώτων βοηθειών . Σ’αυτό το σημείο θέλω να πάω πίσω στον χρόνο, και ν’αναφέρω ότι την στιγμή που η σπιτονοικοκυρά μου με είδε σ’αυτή την άθλια κατάσταση, πήγε στο σπίτι της και μου έφερε τρόφιμα για να πάρω δύναμη. Μου έφερε τρία βρασμένα αυγά, χυμό φρούτων και ένα ποτήρι γάλα. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν το παιδί της και γ’αυτό νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Η  κυρία Lee πίστευε πως είχα πάθει εγκεφαλικό, το έμαθα αργότερα από τον γιό της.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Λατρεία Θανάτου (death cult) στον Καναδά σήμερα – ένα συνεργιακό αστυνομικό κράτος καθοδηγούμενο από ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης όπως του Καναδού Πρωθυπουργού Justine Trudeau (συμπέρασμα από προσωπική εμπειρία με την παραμονή μου σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο του Καναδά λόγω του ιού Covid 19, τον Ιούλιο του 2022)

Προσωπικά σχόλια και Προσωπικές εντυπώσεις (E)

Το  Κοινωνικό Χάος  Σήμερα

α  –Προσωπικά ρητά εμπνευσμένα  από το κοινωνικό χάος που βλέπουμε  σήμερα παγκοσμίως

1 –Δεν γνωρίζεις τι είναι η ζωή γιατί κανείς δεν σε πληροφόρησε.

2  –Μπορεί να κρατάς όλα τα χαρτιά, αλλά εγώ έχω τον τελευταίο λόγο.

3 –Σχετικά με την πανδημία του Covid 19, ποτέ δεν θα πίστευα πόσο κουτοί και ευκολόπιστοι είναι οι άνθρωποι.

4 –Γιατί συνεχίζεις να παραπονιέσαι πως κανείς δεν σε κατανοεί ;;;

5 —Το κοινωνικό κατεστημένο προσπαθεί μόνιμα να μας πείσει ότι εμείς δεν μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή μας.

6 – Την στιγμή που χρησιμοποιούμε το I-phone μας για να πείσουμε τον εαυτό μας πως βιώνουμε μια ομαλή κοινωνική ζωή ,τόσο το κενό της ύπαρξής μας θα μεγαλώνει.

7 – Στην δική σου εικονική πραγματικότητα δεν αντέχεις την καθημερινή πραγματικότητα και τις  καθημερινές αλήθειες.

8 –Γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι σας  είστε εθισμένοι στα λεφτά και στις καθημερινές σας ρουτίνες, αλλά αυτά είναι που σας  έχουν τρελάνει.

9 –Ξέρεις προς τα που πηγαίνεις και τι ακριβώς θέλεις ;;;

10 –Βάζω στοίχημα πως ποτέ δεν  θα  είστε ικανοποιημένοι με την ζωή, λοιπόν γιατί τόση ένταση;;;

11 –Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου , αλλά ως πότε;;;

12 –Γιατί εγκατέλειψες  το παιδί μέσα σου;;;

13 –Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή στο διάστημα, αλλά είναι το άπειρο πνευματικά.

14 –Βιώνουμε την ζωή μας με ψέμματα, και κατακερματίζουμε την ζωή μας με ψέμματα!!!

15 –Έχεις  πεθάνει , αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

16 –Πως μπορείς και παίρνεις στα σοβαρά τα ‘’καραγκιοζλίκια’’ που σου περνάνε τα μέσα ενημέρωσης;;;

17 – Παράτα με με την κινδυνολογία σου για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

18 –Δεν σου αρέσουν οι αντικειμενικές  αλήθειες  γιατί αναιρούν την εικονική σου πραγματικότητα.

19 –Για το καλό σου είναι καιρός , ν’αντιμετωπίσεις την δική σου ζοφερή πραγματικότητα.

20 –Είμαι στο επίκεντρο της ζωής και του σύμπαντος,  γιατί είμαι ελεύθερος.

21 –Λες πως όλα είναι μια χαρά, πως και έτσι;;;

22 –Θέλω ν’ακούσω λίγη αυτοκριτική!!!

 

Η  Νεά Παγκόσμια Τάξη  — ένα  εγκληματικό συνδικάτο Χαζάρων Εβραίων που ελέγχει την Δύση

 

Ζούμε σε μια μεταφυσική ιστορική διάσταση όπου τα πάντα είναι στημένα από σκοτεινές δυνάμεις που επιδιώκουν να διαμελίσουν μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και να εξουσιάσουν απόλυτα όλες τις χώρες.

Δεν μπορώ να βρω μια λογική εξήγηση όσον αφορά την έκταση και την ταχύτητα όπου τα τελευταία 150 χρόνια και περισσότερο, οι πρωταγωνιστές της Παγκοσμιοποίησης έχουν καταφέρει να αναστείλουν ή και να υπονομεύσουν την όποια ομαλή διαβίωση των διαφόρων κοινωνιών. Αυτό είναι ιστορικά πρωτοφανές και γι’αυτό τον λόγο θα επιχειρήσω την ανάλυσή μου λίγο ανορθόδοξα.

Οι ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης που είναι στην πλειοψηφία τους Χαζάροι Εβραίοι, όχι Σημίτες Εβραίοι, έχουν πετύχει να μεταλλάξουν και να ελέγξουν την πολιτική, την κουλτούρα, την οικονομία και την πληροφόρηση παγκοσμίως, με σκοπό να προωθήσουν τα σατανικά μονοπωλιακά τους συμφέροντα σε βάρος των ελευθεριών και της γενικής πρόνοιας των ανθρώπων. Το έχουν καταφέρει ειδικά στην Δύση , εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις εκείνων των ατόμων που ασκούν στρατηγικές θέσεις επιτελείας ή μέσω εκβιασμών σε σχέση με την προσωπική τους ζωή.

Η  συνταγή τους είναι ή θα συμβιβαστείς με το πρόγραμμά τους ή  θ’αποκλειστείς από την κοινωνία.

Ένα καλό ιστορικό παράδειγμα αυτής της ηγεμονικής συνωμοτικής στρατηγικής είναι η εγκαθίδρυση της  Ευρωπαϊκής Ένωσης πριν περίπου 40 χρόνια, όπου αυτή έχει εξελιχθεί σε πυρήνα της παγκοσμιοποίησης εγκαθιστώντας σταδιακά ένα ολοκληρωτικό συνεργειακό κυβερνητικό σχήμα, επιβάλλοντας μη εκλεγμένους φορείς σε θέσεις αποφάσεων μέσω των Ευρωπαϊκών Επιτροπών, υπερβαίνοντας τις δικαιοδοσίες των εθνικών κυβερνήσεων.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσωπικά σχόλια και Προσωπικές εντυπώσεις (E)

Β’ – Η Οικογένεια, πηγή της Ανθρώπινης Τραγωδίας (το κοινό μυστικό)

Είμαι 72 χρονών , και έχω ζήσει σε τέσσερεις διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές κουλτούρες.

Τα παιδικά μου χρόνια τα βίωσα στην Αίγυπτο, τα εφηβικά χρόνια και τα χρόνια ενηλικίωσης τα πέρασα στο Μόντρεαλ του Καναδά, και μετά έκανα τρία χρόνια στο Λονδίνο για μελέτες. Τελικά εγκαταστάθηκα στην Αθήνα, όπου και έζησα για περίπου 25 χρόνια. Τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκομαι ξανά στο Μόντρεαλ του Καναδά, για να συμπληρώσω τα χρόνια παραμονής για να λάβω μέρος της σύνταξής μου στην Ελλάδα.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Β’ – Η Οικογένεια, πηγή της Ανθρώπινης Τραγωδίας (το κοινό μυστικό)

A’ — Η Οικογένεια – πηγή της Ανθρώπινης Τραγωδίας (το κοινό μυστικό)

Θέλω ν’αφιερώσω αυτό το κείμενο στην φίλη μου την Χριστίνα που γνωρίζω πάνω από 50 χρόνια και στην αδερφή μου Μάρθα, μικρότερη από εμένα με τρία χρόνια. Η Χριστίνα έχει μεγαλώσει στον Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ η αδερφή μου πέρασε τα νεανικά της χρόνια στο Μόντρεαλ του Καναδά, πριν μεταναστεύσει στην Αθήνα το 1971 με την μητέρα της και την μικρή μας αδερφή.
Η Χριστίνα και η Μάρθα είναι στα 60 τους, είναι και οι δύο μητέρες και γιαγιάδες, είναι μορφωμένες και δυναμικές, και θεωρητικά είναι προοδευτικές με φιλελεύθερες αρχές.

Εγώ από πολύ μικρή ηλικία, μεγαλώνοντας στην Αίγυπτο και μετά στον Καναδά, διαθέτοντας μεγάλη ευαισθησία και οξεία σκέψη για την νεαρή ηλικία μου, έκανα μεγάλες προσπάθειες να κατανοήσω γιατί ο κόσμος στην πλειοψηφία του ήταν τόσο αποξενωμένος και απόμακρος από τα συναισθήματα της χαράς, του ερωτισμού και της φαντασίας.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο A’ — Η Οικογένεια – πηγή της Ανθρώπινης Τραγωδίας (το κοινό μυστικό)

Ομερτά — Μάτια πλατιά κλειστά ( η εποχή των Κανιβάλων)

Αγαπητή  Laura  Ingraham      Ιανουάριος 2022

Αυτό είναι το έκτο γράμμα που σου στέλνω, ενώ τα προηγούμενα δύο γράμματα τα ανέβασα  στην  ιστοσελίδα μου meta-morphosis.gr , όπως θα κάνω και μ’αυτό. Τα  κείμενα ή τα γράμματα που σου στέλνω , μια διάσημη δημοσιογράφο , μου δίνουν την  ευκαιρία να προβάλλω μια αναδρομή των τελευταίων γεγονότων και πληροφοριών που τα θεωρώ κρίσιμα σε σχέση με το κοινωνικό χάος που σήμερα όλοι βιώνουμε.

Τις περισσότερες φορές  αυτά τα δεδομένα σκόπιμα δεν αναφέρονται  από τα κύρια μέσα ενημέρωσης  όπως η εταιρία πληροφοριών στην οποία εργάζεσαι, την Fox  News.

Μέσα από αυτή την επιστολή θέλω να προσεγγίσω και να εκθέσω θέματα που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή ζωή των Αμερικανών, που είναι σχεδόν τα ίδια που αποσταθεροποιούν και κατακερματίζουν τις κοινωνίες της Δύσης. Όλοι εκείνοι που προσποιούνται πως αυτά τα συμβάντα δεν συμβαίνουν απλά υποκρίνονται , γιατί βιώνουν μια ‘’εικονική πραγματικότητα’’.

Όλοι μας βιώνουμε μια ‘’παγκόσμια συνωμοσία’’  από ισχυρές κοινωνικές  ομάδες που στηρίζουν και προωθούν της  Παγκοσμιοποίηση. Σκοπός τους είναι να ελέγξουν , να υποδουλώσουν και ν’αποστειρώσουν τον ανθρωπισμό όλων των ανθρώπων οικουμενικά, μέσα από κυβερνητικές πολιτικές και πολιτική προπαγάνδα που διαδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης του Δυτικού κόσμου.

Αυτά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης  ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από προσωπικότητες που ανήκουν στην φυλή των Χαζάρων Εβραίων , όχι  αυθεντικοί  Σημίτες Εβραίοι  που κατάγονται από την Μέση Ανατολή και την Παλαιστίνη. Αυτοί είναι οι ‘’πραγματικοί εχθροί’’ όλων των κοινωνιών.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ομερτά — Μάτια πλατιά κλειστά ( η εποχή των Κανιβάλων)

Δυστοπία – ‘Ενας κόσμος σε σύγχυση

Έννοιες  όρων  — lexico.com – μετάφραση στα ελληνικά

Δυστοπία (dystopia)  — ένα φαντασιακό κράτος  ή μια  φαντασιακή κοινωνία  όπου υπάρχει πολύ δυστυχία  ή αδικία, τυπικά , ένα καθεστώς  ολοκληρωτικό και μετα-αποκαλυπτικό

Ουτοπία (utopia)  — ένας φαντασιακός τόπος ή μια κοινωνική κατάσταση όπου τα πάντα είναι τέλεια

Καταχθόνιο (infernal)  — που σχετίζεται ή χαρακτηρίζει την κόλαση ή τον κάτω κόσμο

Σατανικό (satanic)  — υπερβολικά κακό ή καταχθόνιο

Ψυχοπαθής (psychopath)   — ένα  άτομο που πάσχει  από μόνιμη ψυχολογική διαταραχή και  που εκδηλώνει μια αφύσικη και βιαία κοινωνική συμπεριφορά

 

Σήμερα σε όλη την  υφήλιο παρατηρούμε μια  εξαιρετική και ιστορική  συνωμοσία από διεθνικές εταιρίες , από παγκοσμοιοποιημένες  κυβερνήσεις, από κεντρικές τράπεζες  και παγκοσμιοποιημένους διεθνείς οργανισμούς  όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Κέντρο Υγείας, την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το ΝΑΤΟ, να επιδιώκουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα ένα ‘’ολοκληρωτικό συνεργιακό’’ πολιτικό σύστημα που θα ελέγχει την καθημερινή ζωή του κάθε ατόμου, εκτός αυτών που διαθέτουν πολιτική και οικονομική ισχύ.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυστοπία – ‘Ενας κόσμος σε σύγχυση

Κοινωνική Ενότητα έναντι Κοινωνικής Διάσπασης

Maya Angelou—‘’Ένα γράμμα στην κόρη μου’’
Βιβλίο που εκδόθηκε το 2009 από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House
Ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και ελπίδας της Maya Angelou(1928-2014) προς όλους τους Αμερικανούς
( Η Maya Angelou είναι μια παγκοσμίως διάσημη Αμερικανίδα ποιήτρια, συγγραφέας και ακαδημαϊκός )

Κεφάλαιο 21 — Εθνική Ενότητα

Τα τελευταία 40 χρόνια το εθνικό μας συναίσθημα και η έμφυτη χαρά έχουν αποδυναμωθεί. Οι εθνικές μας προσδοκίες έχουν μειωθεί. Οι ελπίδες μας για το μέλλον έχουν καταρρακωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεχόμαστε από τον κόσμο υπονοούμενα και λόγια απέχθειας όταν εκφράζουμε την πίστη μας για ένα καλύτερο αύριο.

Πως καταλήξαμε τόσο αργοπορημένοι και τόσο μόνοι σ’αυτό το σημείο; Πότε εγκαταλείψαμε την επιθυμία μας για υψηλότερα ηθικά ιδανικά σε όλους εκείνους που συνωστίζουν τον εθνικό μας χώρο με αδιάντροπες κατηγορίες και υπερβολικές προβλέψεις;

Δεν είμαστε τα ίδια άτομα που πολέμησαν στην Ευρώπη για να εξαφανίσουμε την απειλή της Αρίας φυλής να εξαλείψει ένα ολόκληρο έθνος; Δεν έχουμε εργαστεί, προσευχηθεί και σχεδιάσει για ένα καλύτερο κόσμο; Δεν είμαστε οι ίδιοι πολίτες που αγωνίστηκαν, διαδήλωσαν και πήγαν φυλακή για ν’απαλλάξουν την χώρα μας από ένα νόμιμο ρατσισμό; Δεν κάναμε όνειρα για μια χώρα όπου η ελευθερία θα είναι η εθνική μας συνείδηση και η αξιοπρέπεια ο στόχος μας;

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοινωνική Ενότητα έναντι Κοινωνικής Διάσπασης

Προσωπικά σχόλια και Προσωπικές εντυπώσεις (Δ)

(Τα  ακόλουθα είναι προσωπικά σχόλια για κοινωνικά θέματα, για επίκαιρα γεγονότα, για έννοιες και για  προσωπικές εντυπώσεις σχετικά με άτομα και την καθημερινή ζωή)

Η  Καλύτερη   Είδηση   είναι  Καμία  Είδηση

α)  Ένα γράμμα στους  Εκδότες του  Βρετανικού  Περιοδικού ‘’The  New  Statesman’’

Ιούλιος 2021,

Κύριοι Εκδότες,

Αυτό είναι το δεύτερο γράμμα που γράφω στο περιοδικό σας, το πρώτο σας το έστειλα  τον  Αύγουστο του  2020, που θα συμπεριλάβω μέρος του κειμένου για να σας  υπενθυμίσω το περιεχόμενό του.

Το πρώτο γράμμα αφορούσε τα τελευταία γεγονότα με το θέμα της  Meghan Merkle  και του Πρίγκηπα  Harry  το οποίο και το ανέβασα στην ιστοσελίδα μου(meta-morphosis.gr), γνωρίζοντας  πως από την πλευρά σας δεν θα υπήρχε καμία αναφορά στο τμήμα του περιοδικού που καταγράφονται σχόλια των αναγνωστών σας.

Το λυπηρό σχετικά με την εκδοτική ακεραιότητα του περιοδικού σας όπως και με τον επαγγελματισμό του , είναι το γεγονός ότι δεν μου στείλατε μια τυπική επισήμανση παραλαβής , αν και σας είχα πληροφορήσει ότι διαθέτω  την δική μου ιστοσελίδα  εδώ και 15  χρόνια, γράφοντας άρθρα στ’ Αγγλικά και στα  Ελληνικά.

Θα  ξανακαταγράψω μέρος  του γράμματος που σας  έστειλα τον  Αύγουστο του  2020, που  παρέχει στους  αναγνώστες μου την ευκαιρία όχι μόνο να κατανοήσουν τις παρατηρήσεις μου αλλά και ν’ αξιολογήσουν το κύρος σας σαν ένα  προοδευτικό περιοδικό της  Δύσης.

Μέρος  το γράμματος είναι το εξής:

2  Αυγούστου, 2020

Αγαπητοί εκδότες,

Πολύ σπάνια γράφω γράμματα σε εφημερίδες, περιοδικά ή  τηλεοπτικά κανάλια,αλλά απ’ό,τι θυμάμαι, κάποτε το είχα κάνει για την στρατιωτική επέμβαση των  Αμερικανών στο  Ιράκ το 2003, όταν μισό εκατομμύριο Ιρακινοί πολίτες σκοτώθηκαν, όπως και χιλιάδες Αμερικανοί και Ιρακινοί στρατιώτες.

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσωπικά σχόλια και Προσωπικές εντυπώσεις (Δ)

Παγκοσμιοποίηση — οι αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις στους κατοίκους της Δύσης

Εισαγωγή

Πριν αναφερθούμε στις διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής των ατόμων στην Δύση που η Παγκοσμιοποίηση επηρεάζει αρνητικά , θα ήθελα να παρουσιάσω την δική μου εικόνα γι’αυτό που συντελεί η Παγκοσμιοποίηση σαν κοινωνικό φαινόμενο παγκοσμίως.

Πρώτα απ’όλα πιστεύω ακράδαντα πως ο τύπος της Παγκοσμιοποίησης που όλη η ανθρωπότητα βιώνει σήμερα , ιδιαίτερα στις χώρες της Δύσης, όπως τα μέλη κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ένα ‘’παγκόσμιο συνωμοτικό κατασκεύασμα’’ που ξεκίνησε πριν περίπου 50 χρόνια, από τις πιο πλούσιες και ισχυρές ομάδες ατόμων της υφηλίου. Αυτό το συγκρότημα των ‘’εκλεκτών επιτελών’’ αντιπροσωπεύεται από Διεθνείς Οργανώσεις Εξουσιαστών όπως την Ομάδα Bilderberg(Bilderberg Group), την Επιτροπή των 300( the Committee of 300), την Λέσχη της Ρώμης(the Club of Rome) και τις οικονομικές δυναστείες των Rothschild και των Rockefeller .

(περισσότερα…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκοσμιοποίηση — οι αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις στους κατοίκους της Δύσης